Avaliações de Cafetaria Charly Apeldoorn

Avaliações recentes

5.0
Robert Visser
6 dezembro 2022

Beste zacht gebakken patat van Apeldoorn.

Willem
1 dezembro 2022

Bestelling is normaal altijd prima alleen deze keer was de patat niet warm en bijna koud. Dus hebben deze niet gegeten.

Patrick
29 novembro 2022

Netjes optijd ondanks WK drukte, vriendelijke bezorger die met leuke fooi naar huis is gegaan

Van bilzem
29 novembro 2022

Verbeterpunt:1 stokje saté was erg klein. Mag je eigenlijk niet als Een normaal stokje rekenen

mike
27 novembro 2022
Angela
25 novembro 2022
Zonneveld
25 novembro 2022

Goede bezorging, altijd op tijd. Top service!!!

Kim van bol.com
25 novembro 2022

Heerlijk weer om te smullen

Thomas
25 novembro 2022

Lekker

Maud
24 novembro 2022

Met enig regelmaat bestellen wij hier ons avondeten. Vanavond was, zoals we gewend zijn, het eten weer lekker bereid. (De friet niet te vet of te doorbakken.) De bezorging was snel, de bezorger vriendelijk en maakt oprecht persoonlijk contact. Al met al een fijne ervaring!

René
24 novembro 2022
Sander Olthof
24 novembro 2022

Altijd top!

Jessica
22 novembro 2022

Top als altijd

Jordy
21 novembro 2022
Pm
20 novembro 2022
Karel doorman
19 novembro 2022

Het was weer super lekker alleen kleine porties friet

Familie Zonneveld
18 novembro 2022

Super bezorging!! Ruime keuze. Top cafetaria.

Esther
17 novembro 2022

Erg lekker, vriendelijke bezorging en sneller geleverd dan verwachting

J.P.
15 novembro 2022

Ontzettend snel bezorgd en de top kwaliteit die ik gewend ben van Charly de Mheen. Beste Charly van Apeldoorn.

P
13 novembro 2022
matthijs
13 novembro 2022
Herman lievers
11 novembro 2022

Weer super

Thomas
11 novembro 2022

DIT IS GEWELDIG!

Vd haar
10 novembro 2022

Zat weer geen gratis blikje drinken bij!!!!

Francis
9 novembro 2022

Lekkere goed doorbakken patat, grote porties, snel bezorgd.

Nick
6 novembro 2022

Precies optijd en alles warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
6 novembro 2022

Op afgesproken tijd bezorgd. Patat en snacks waren warm en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
4 novembro 2022
Miriam
4 novembro 2022

Supersnelle bezorging en prima service met gratis drankje

Herman vink
1 novembro 2022

Weer heerlijk👍👍👍

André
30 outubro 2022

Alles prima naar verwachting

Jansma, karel
30 outubro 2022

Het was weer super heerlijk zoals altijd😱👍👍

Fam Zonneveld
26 outubro 2022

Service weer top!!

Angela
25 outubro 2022

Patat en snacks lekker en warm! Op afgesproken tijd bezorgd (45 min. bezorgtijd). Gratis drankje is leuk - wel jammer dat je niet voor sap, water of Fristi kan kiezen i.p.v. frisdrank.

Herman
23 outubro 2022

Zoals altijd weer lekker eten Eten was goed warm Ga zo door

Sander
22 outubro 2022
Robert Visser
17 outubro 2022

Beste zacht gebakken patat.

Priscilla Jeurissen-Dengerink
16 outubro 2022

Bezorging was top en netjes. Kroketten en bamischrijven waren top. Patat was helaas koud en sommige zelfs bevroren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
16 outubro 2022

zoals altijd weer perfect 👍

Hagkamp
14 outubro 2022

Wij hadden taaie frikandellen en friet. Te lang gebakken. Zijn we niet gewend van charlie

Jessica
14 outubro 2022

Altijd goed. Bezorging wat eerder maar was op dat moment geen probleem. Begrijpelijk

Esther
9 outubro 2022

Omdat we met een groep gingen eten, had ik alleen patat besteld.(rest maakte ik zelf) Om alles gezamenlijk te kunnen eten had ik bij de opmerkingen een tijd geplaatst, netjes op tijd en warm bezorgd door de vriendelijke bezorger!

matthijs
9 outubro 2022
Suus
8 outubro 2022

Vorige keer aangegeven dat de patat te hard gebakken was. Deze keer was het echt perfect gebakken! Heerlijk gegeten en zoals altijd snelle levering. Bedankt Team Charly de Mheen

Arie stumer
8 outubro 2022
Ysis
6 outubro 2022
Angela
5 outubro 2022

Bestelling op tijd geleverd. Patat en snacks lekker en warm. Zoals altijd goede kwaliteit!

Adri
26 setembro 2022
Suus
25 setembro 2022

Opbouwende kritiek: de laatste paar keer vond ik de patat te hard gebakken. Het is natuurlijk smaakverschillend maar ik vond voorheen de patat lekkerder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Huisman
23 setembro 2022

Was top en goed warm!

Pietersz
22 setembro 2022

Bezorging was snel. Met een half uur ongeveer. Al het eten nog lekker warm. Super! De patat was bruiner en het leek taai van structuur. Dit zijn wij niet gewend bij jullie. De snacks waren erg lekker. Net als gewoonlijk. Volgende keer vast de patatjes ook weer zoals we van jullie gewend zijn.

Angela
18 setembro 2022
Anoniem
15 setembro 2022

Snel bezorgd , goed warm en erg lekker gegeten

i
11 setembro 2022

veeeeeeeel te zout :(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene janssen
10 setembro 2022

Erg vlotte levering en warm en zeer vriendelijke bezorger

Esther
9 setembro 2022
John Willemsen
5 setembro 2022

Altijd goed en snelle bezorging 👍👍

Piet
31 agosto 2022

Heerlijk gegeten & een nette bezorger.

Fam Zonneveld
28 agosto 2022

Vandaag huis vol visite en allemaal zin in een toetje, gauw ijs en milkshakes besteld en het was super snel bezorgd. Top service weer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
28 agosto 2022

Gewoon super; wel jammer dat bij een grote patat curry/mayo dit in een klein appartementje in zo'n grote bak geknikkerd wordt; apart erbij staat leuker en hapt ook leuker/lees lekkerder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
28 agosto 2022
Sandra
26 agosto 2022
J.P. Croese
25 agosto 2022

Helemaal goed!

Natasja Zonneveld-Buitenhuis
24 agosto 2022

Vandaag weer een bestelling gedaan nu van ijs en milkshakes... heerlijk. Top service!!

Connie
23 agosto 2022

Beste cafetaria uit de omgeving.... We waren met alles weer super tevreden

Jordy
22 agosto 2022

Het was een top levering super aardig personeel en het eten was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine
21 agosto 2022

Zoals altijd uitstekend eten en altijd op tijd ! Hou van deze snackbar🎉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerda
17 agosto 2022

Goede kwaliteit! Snelle bezorging!

Natasja Zonneveld-Buitenhuis
13 agosto 2022

Hele goede gezellige cafetaria. Mega groot assortiment.

Bas
12 agosto 2022
matthijs
10 agosto 2022
Michiel Slot
1 agosto 2022

snel en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick van den Anker
31 julho 2022
Kitty
27 julho 2022

Schnitzelmenu: grote dikke schnitzel en flink wat friet. Ik vond de schnitzel flauw van smaak. Het bakje met salade mag wel wat dressing overheen om het ook wat smaak te geven.

Liesbeth Spruijt
24 julho 2022

Snel en smakelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Donald
22 julho 2022

Alles is goed bijcharly

Martijn
20 julho 2022

Gewoon goed. Mooi optijd, lekker eten en alles was nog heerlijk warm ook. Precies zoals het hoort.

Connie
19 julho 2022

Het was weer super... Nergens zo goed als bij Charlie de Mheen. En keurig op tijd en netjes bezorgt. Bedank

Patrick van den Anker
19 julho 2022

Het was weer lekker vandaag

Cas
18 julho 2022

Altijd goeie kwaliteit en altijd snel. fijn als je weer eens ovenfriet probeert te maken en dat niet lukt XD

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samantha
17 julho 2022

Lekker eten. En snelle bezorging. Top 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
15 julho 2022

Top

Gino
15 julho 2022
Henk
9 julho 2022

Zou fijn zijn als de uien van een berenklauw goed geschild zijn. Steeds schilletjes in de mond.

Donald
8 julho 2022

Was zeer lekker en goed warm

Sientje Poes
4 julho 2022

Bestelling was lekker vlot. Eerder als verwacht. Eten was lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
3 julho 2022
John
2 julho 2022
Arjan
2 julho 2022

Gewoon perfecte service

Adri
2 julho 2022
slagman
1 julho 2022
Ria
30 junho 2022

Top

Rene janssen
26 junho 2022

Zoals altijd goudbruin gebakken friet knapperig en kroket heerlijk kan woopie een voorbeeld aan nemen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Donald
24 junho 2022

Was zeer goed en lekker, jammer dat ik het blikje drinken niet kreeg maar komt goed

Martijn
23 junho 2022

Gewoon zoals elke keer super, mooi optijd en het smaakt altijd goed.

André
22 junho 2022

Eten is goed en bezorging nog sneller dan de site aangeeft

Jessica
22 junho 2022

Altijd goed tot nu toe

Renate Steenge
22 junho 2022

De fristi was lauw. De prijzen zijn behoorlijk gestegen. De algehele maaltijd was aan de vette kant.

matthijs
20 junho 2022
Max de Vries
18 junho 2022

Ik eet regelmatig bij deze cafetaria, het is altijd erg lekker! Dit is de eerste keer dat ik bestelde, ze voorspelde dat het eten rondom 17:35 zou worden bezorgd maar het was er al 20 minuten eerder wat ik een groot pluspunt vind. Hoe sneller hoe beter :) en een gratis blikje erbij is ook niet verkeerd!

Anoniem
18 junho 2022

Weer helemaal goed! Mijn zoontje is helemaal weg van de monster truck!

Mrjn
18 junho 2022
mira
17 junho 2022

weer goede patat, levering op tijd. heerlijk waar je op kunt vertrouwen. ik vind bij de mheen charly beter dan bij het fort.

matthijs
12 junho 2022
P
9 junho 2022
Fennanda
8 junho 2022
Martin
6 junho 2022

Hallo was op tijd bezorgt en lekker warm ook was het erg lekker en goed. Zeker om de volgende keer weer te bestellen top👍👍

Patricia
5 junho 2022

Super snelle bezorging en lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
4 junho 2022
mira
3 junho 2022

ik had hier al 3 keer eerder besteld, netjes en goed patat. op tijd bezorgd. Genoeg voor 2 pers. helaas hadden we nu een halve zakje patat net genoeg voor 1 pers. dit vind ik minder. ik weet dat alles duurder word, maar dat je besteld voor 2 en krijgt genoeg voor 1 vind ik erg jammer.

Simone Mouw
3 junho 2022

We hebben ruim een uur op ons eten moeten wachten

Rene janssen
3 junho 2022

Zo als het hoort waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen Snelle bezorging alles wat warm moet zijn warm en wat koud moet zijn koud en een vriendelijke bezorger

R Hoppenbrouwer
2 junho 2022

Prima en snelle bezorging

Ria
2 junho 2022

Heerlijk top

Henri
31 maio 2022

Top gebakken patat 👍🏻👍🏻, lekker snel en warm bezorgd. We hebben een andere Charly om de hoek, maar bestellen altijd bij De Mheen. Een klein dingetje: Misschien de milkshakes iets minder zoet maken, verder alles top.

John Willemsen
30 maio 2022

Snelle bezorging En lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
29 maio 2022

Goed eten.warm en snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Brunekreeft
24 maio 2022

Veel patat, lekker warm, snacks waren prima!

Patrick van den Anker
24 maio 2022

Het werkt goed zo met een bakje satésaus los bij de berehap.

Mrjn
22 maio 2022

Snelle levering, alles goed warm en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreeth
22 maio 2022
Michiel Slot
21 maio 2022

snel, warm en ruim voldoende eten! TOP!

Jan
21 maio 2022

Sneller dan gezegd en goede kwaliteit eten

Wilma
20 maio 2022

Heerlijke patat, lekker gebakken en op tijd geleverd.

Donald
19 maio 2022

Zeer warm leuke bezorger,en het eten was uitmuntend.

Seline
15 maio 2022

De bestelling kwam ruim voor de beloofde tijd aan! Het eten was warm en goed bereid. Ook zat het drinken in een ander tasje met de koude producten. Heel erg tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
15 maio 2022
Ira
14 maio 2022

Was weer heerlijk

Renate
14 maio 2022

Snel bezorgd en het eten was nog goed warm!

Angela
10 maio 2022

Friet en snacks zijn altijd lekker en warm!

M
5 maio 2022

Perfect!!

Marlijn
5 maio 2022

Helaas was de friet te ver doorbakken

Sabine
4 maio 2022

Heerlijk eten zoals altijd! Zelfs de shake en ijsje kwamen heel en zonder morsen over.. blij met deze uitstekende cafetaria🥰

Lorenzo
1 maio 2022

Goed eten + snel bezorgd zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
1 maio 2022
D
30 abril 2022
Kiny Mulder
28 abril 2022

Kun je bij een maaltijd ook minder patat en meer sla bestellen. Voor mij is de hoeveelheid patat teveel(78 jr😊). Verder was het zoals gewoonlijk uitstekend. Dank

Arjan
27 abril 2022

Heerlijk gegeten Top snelle bezorging

Atty Schulz
25 abril 2022

Het was weer lekker!

Martin
25 abril 2022

Hallo was weer top en zeker op tijd bezorgt. Ook de bezorgen was vriendelijk. Zeker weer om de volgende keer weer te bestellen het was goed en lekker 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shelley
24 abril 2022
Hans
22 abril 2022

Alles in orde,zoals altijd !

Ton
19 abril 2022
Marcel
16 abril 2022

👍

matthijs
16 abril 2022
matthijs
10 abril 2022
Vera
7 abril 2022

Helaas zat er een verkeerde dip op het ijsje, ondanks dat het goed op de bon stond. Inplaats van de Choco crunch (Krokante bolletjes van gepofte rijst omhuld met melkchocolade ) zaten er Choco Mini's op. Waardoor ik het ijsje zelf niet kon eten maar helaas moest weggeven.(Als vegetariër mag ik de rode M&M niet hebben) De rest van de bestelling was van goede kwaliteit!

Arjan
3 abril 2022
Ronny
3 abril 2022
matthijs
2 abril 2022
M.H.J. Simon
1 abril 2022

de saté was zo hard gebakken dat deze niet van het stokje gehaald kon worden zonder geweld. Na het eten kreeg ik zelfs buikkrampen.

Jake
31 março 2022

Echt top service en snel! Telefonisch ook alleen maar goede service ontvangen en het is gewoon weg de lekkerste cafetaria in heel Nederland! Fijne eigenaar ook. het personeel is ook top en dat is lastig te vinden tegenwoordig. In de zaak hangt ook altijd een gezellige sfeer. de bezorgers zijn zeer snel en super vriendelijk

Hans
31 março 2022
Kiny Mulder
29 março 2022

Gewoon weer oké zoals tot nu toe altijd. Goed warm, knapperige frites en de braadworst is super

Martin
28 março 2022

De bezorging was snel en goed afgelverd en ook door zeer vriendelijk bezorgen. Was allemaal goed en weer lekker dus top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
27 março 2022

Het eten komt thuis aan zoals je het zelf ook zou halen. Bezorgen is snel. Helemaal top!

Matthijs Oussoren
26 março 2022
Marga v dam
25 março 2022

Weer heerlijk gegeten

Marian
22 março 2022

Keurig op tijd, goed warm en smaakte weer top!!

matthijs
21 março 2022
Janssen
18 março 2022
Hans
17 março 2022

Gewoon weer alles o.k. en smakelijk.

Mirella Weijenberg
17 março 2022

Helaas was er dit keer iets misgegaan met de bestelling, iets vergeten. Na een sympathiek gesprek met wederzijds begrip zowel met de bezorger als met de medewerker aan de lijn werd er vlot nageleverd. Super service!

Ria
16 março 2022

Top

P.staal
14 março 2022
John Willemsen
13 março 2022

Snel en lekker eten super👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sam
12 março 2022

Zoals altijd goed gebakken patat. Alles lekker warm en snel thuis. Ik zeg tot de volgende ronde

Melchior
12 março 2022

Het was lekker. Vriendelijke bezorger.

matthijs
12 março 2022
Hans
10 março 2022

Uitstekende uitsmijter gegeten,zeer smakelijk,goed gebakken eitjes,lekker vers brood.Hulde,zo hoort het.

S. Roulaux
8 março 2022

Ik had per ongeluk de bestelling op een verkeerde tijd gezet, maar was geen probleem om de tijd telefonisch te veranderen. Top!!! service!!! Bedankt nog ;)

Disberg
7 março 2022
Marcel
6 março 2022

Gewoon top!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
6 março 2022
Martin Bijsterbosch
6 março 2022

Zeer goed en lekker en ook op tijd en de bezorgen ook heel vriendelijk zeker om weer te bestellen 👍👍👍

Marleen
5 março 2022

Supersnel en lekker!

Atty Schulz
4 março 2022

Eten was warm en op tijd geleverd. Smaak zoals altijd prima! Aanbod milde satesaus zou wel wensselijk zijn.

Emmely
27 fevereiro 2022

Snelle bezorging en de lekkerste warme patat!

Han
27 fevereiro 2022

Ons vaste adres, lekker bereid en weer supersnel bezorgd. Helemaal goed!

matthijs
26 fevereiro 2022
Erik
26 fevereiro 2022

Vind het jammer dat de bakjes patat wat kleiner zijn geworden, smaakt nog net zo goed en de bezorging is super snel klasse.

Donald
25 fevereiro 2022
Simone
24 fevereiro 2022

Netjes op tijd zoals afgesproken , En het was weer lekker

Angelique
24 fevereiro 2022

Zoals altijd super snel gebracht....maar ben de laatste 2 keer niet zo blij met het eten....de frikandellen speciaal worde steeds harder....en deze keer waren de patat shoarma 2 stuks droog.....vlees en patat....zowel wij als de kids hebben meer dan de helft weggegooid zo droog.....geen idee wat er gebeurd was maar de laatse 2 keer helaas niet lekker . .terwijl wij hier heel vaak bestellen.....zonde van de 25 euro.....

Fam s
23 fevereiro 2022

Eten goed warm . Snelle bezorging. En patat was ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Leni Kox
21 fevereiro 2022

Zoals altijd: Prima verzorgd, prima op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
19 fevereiro 2022

Het eten werd in de verkeerde straat bezorgd. Hierdoor was het bijna koud toen het bij ons aankwam. Dit zijn we niet gewend, dus we gaan ervan uit dat dit een eenmalige fout was

Lieke jacobs
17 fevereiro 2022

Aangegeven dat we graag saus op de patat willen, dit is ook nog groen gearceerd op de bon en helaas zat de saus apart. Jammer maar kwaliteit is altijd goed

Michiel Slot
17 fevereiro 2022

net in de buurt komen wonen maar al meerdere keren met grote tevredenheid eten besteld. Zeer ruime porties, warm bezorgd en lekker op smaak!

Lange
14 fevereiro 2022

Ze waren het speeltje uit het kindermenu vergeten. Na bellen zijn ze speciaal hiervoor langs gekomen met een ander speeltje. Top geregeld

matthijs
13 fevereiro 2022
Denise
12 fevereiro 2022

Goede kwaliteit en bezorging. Tot de volgende keer!

Ronald
12 fevereiro 2022

Snelle vriendelijke bezorging, eten was warm en goed!

Ria
11 fevereiro 2022

Top

Vesna ilic
9 fevereiro 2022

Perfect! Complimenten ook voor de aangepaste bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

matthijs
7 fevereiro 2022
Martin
6 fevereiro 2022
Hans
5 fevereiro 2022

Genoten van prima uitsmijter,,verse producten en goed van smaak.Voor herhaling vatbaar!!!

Donald
4 fevereiro 2022

Was weer lekker

W
3 fevereiro 2022

Altijd goede en warme producten, vriendelijke bezorgers en stipt op tijd.

Patricia
1 fevereiro 2022

Netjes op tijd, goede kwaliteit

Angela
31 janeiro 2022

Patat en snacks zijn altijd lekker en warm. Bezorging 45 min.

Rosita
30 janeiro 2022

Heerlijkkkkk. Heeft goed gesmaakt. Toppers👍🏻👏🙌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Syl..
30 janeiro 2022
matthijs
30 janeiro 2022
Pieterse
29 janeiro 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn van deze stek: keurig op tijd, heerlijk warm en krokant en niet zuinig met de patatjes. En kwalitatief top! Voor een fatsoenlijke “ongezonde” hap (jammie) moet je absoluut hier zijn 😊

Connie
28 janeiro 2022

Als altijd lekker en keurig op tijd....

matthijs
22 janeiro 2022
Vermeer
22 janeiro 2022
Johan
21 janeiro 2022

Vroeg besteld en binnen 20 min was de bezorger er al

Martin Bijsterbosch
17 janeiro 2022

Hallo was goede bezorging en ook op tijd. Patat en snacks waren lekker en zeer goed. Zeker haal aar voor de volgende keer top👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
16 janeiro 2022
Anoniem
15 janeiro 2022

Het speeltje zat niet bij de box, bezorger had dit al opgemerkt en kwam er later nog 1 brengen, top service! Eten was ook erg lekker!

Hans
14 janeiro 2022

Lekker,op tijd bezorgd,zoals het hoort :klasse !!!!

Danielle de Graaf
13 janeiro 2022
Ria
13 janeiro 2022

Top

matthijs
9 janeiro 2022
Melissa
8 janeiro 2022

Knapperig en warme patat en snacks. Bezorging precies op tijd!

Ronald
7 janeiro 2022

Snel goed warm en smakelijk bezorgd prima!

Steven
6 janeiro 2022

Veel patat, binnen 20 minuten bezorgd! Top!

Angelique
5 janeiro 2022
Charly’s Angel
2 janeiro 2021

Was super!! Heerlijk gegeten. Toppers zijn het. Het eten werd afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger! 🥰

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
2 janeiro 2021

Mooi op tijd en lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Donald
1 janeiro 2021

Was zeer goed mijn smaak zegtop de mayo curry die je apart besteld mag van mij iets minder curry had de overhand voor de rest was het zeer goed

Patricia
31 dezembro 2021

Het eten was nog warm en super lekker!

matthijs
31 dezembro 2021
matthijs
24 dezembro 2021
Donald brinkman
23 dezembro 2021

Was weer zeer goed

Patrick van den Anker
23 dezembro 2021

Snelle bezorging en Vriendelijke bezorgers en het eten uiteraard uitstekend

Ton Beumer
23 dezembro 2021

Afgeleverd op de bestelde tijd. Alles was nog lekker warm/heet Zullen zeker nog eens vaker iets bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
18 dezembro 2021
Connie
17 dezembro 2021

Lekker op tijd en het was weer lekker mm

Jansen
13 dezembro 2021

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
13 dezembro 2021
matthijs
11 dezembro 2021
Familie Ilbrink
11 dezembro 2021

Het was Heerlijk, dank jullie wel!

De Jong
11 dezembro 2021

Wederom uitstekend. Patat knapperig, warm en meteen bezorgd als het klaar is, dat zie en merk je. Uitstekende kwaliteit Charly de Mheen! Eenmalig naar een andere Charly uitgeweken omdat jullie niet konden bezorgen en even snel zelf moesten halen. Maar slappe patat met zelfs een haar in de mayonaise. Eerst werd de patat gebakken, daarna kroketten waardoor patat ter plekke afkoelde. Charly de Mheen jullie zijn onderscheidend, hou dat maar vast, top!

Donald Brinkman
10 dezembro 2021

Zeer aardig vrouwtje bezorgd op afgesproken tijd,en zeer goed eten.

Marianne
27 novembro 2021

Het eten was weer keurig verzorgd en vroeger dan men gepland had

matthijs
27 novembro 2021
Ria
24 novembro 2021

Helemaal top.

Anoniem
23 novembro 2021

Zoals altijd goed gebakken, goed warm en uitstekende service!

Conni
21 novembro 2021

Zoals altijd lekker. Keurig op tijd bezorgt door een vriendelijke knul

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthijs
20 novembro 2021
Dick v/d Berg
20 novembro 2021

Het was heerlijk allemaal en keurig bezorgd op de afgesproken tijd, onze complimenten.

Hans
20 novembro 2021

Prima kwaliteit op tijd bezorgd !

Ria
18 novembro 2021

Was lekker, top

Wilma
14 novembro 2021

Snelle bezorging. Lekkere patat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilbrink
13 novembro 2021

Heerlijk was het eten. Het enigste wat niet lekker was, de milkshake green tea deze smaakt ontzettend chemisch erg jammer.

Denise
12 novembro 2021

Snelle en vriendelijke bezorging, eten was goed warm en lekker.

Melissa
12 novembro 2021
Patrick van den Anker
10 novembro 2021

Vind alleen dat er altijd veel zout op de patat zit. Om dit de voorkomen moet ik altijd een opmerking plaatsen. E

Bijsterbosch
8 novembro 2021

Superrrrrr en ook op tijd en eten lekker warm zeker om nog eens te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
31 outubro 2021

Goede service, bezorging altijd vriendelijk. Heerlijk goed bereid en warm eten. Ze houden goed rekening met wensen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DvD
31 outubro 2021

Boerenpatat was goed te eten! Varkenshaas sate mogen ze niet zo noemen! Vlees was te lang en te droog gebakken. Zonde van me geld. Varkenshaas hoort mals te zijn

Schiphorst
25 outubro 2021

Altijd goed, en snel geleverd.

P. Staal
25 outubro 2021

Er was een snack niet meegekomen. Hebben dit keurig opgelost en binnen 10 min. hadden we het binnen. Iedereen blij en heerlijk gegeten. Super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.
21 outubro 2021

Vriendelijke bezorger, eten goed bereid. Vers, warm en knapperig. Aanrader!

Corrie
16 outubro 2021

Snelle bezorging, nog lekker warm, goed verpakt. En heel belangrijk, het was erg lekker.

Chris
16 outubro 2021
De Jong
16 outubro 2021
Rene Janssen
15 outubro 2021

Alles was weer erg lekker en goed verzorgd ook vriendelijke bezorger kan het hier echt aanbevelen

Ton
11 outubro 2021
Dylan Mouw
11 outubro 2021